Cine suntem și ce putem oferi?

MAF Consulting & Business Services SRL oferă servicii integrate de contabilitate și consultanță unei categorii largi de societăți, care dovedesc potențialul de creștere în mediul de afaceri românesc.

Consultanții noștri vorbesc limba italiană și engleză pentru a garanta asistență și suport clienților străini. Profesioniștii noștri au 10 ani de experiență în gestiunea societăților cu acționariat italian oferindu-le consultanță și asistență legală pentru dezvoltarea afacerii în România.

Scopul nostru este să oferim clienților cele mai bune soluții financiare, pornind de la analiza nevoilor și a condițiilor de lucru și personalizând serviciile oferite, în funcție de fiecare caz în parte.

ECHIPA MAF

IOSIF ANA MARIA Expert contabil, inspector resurse umane si traducator autorizat pentru limba italiană

FIGARO BOGDAN Avocat

SCHIEVEN MARCO Consultant

RADU CLAUDIA Economist si manager resurse umane

COLABORATORI

ARSENE MIHAELA Consultant Fiscal

CONTABILITATE

Societatea noastră vă oferă servicii de evidență contabilă completă, întocmirea declarațiilor fiscale şi a situatiilor financiare, înregistrari fiscale cat şi alte servicii.

SALARIZARE & RESURSE UMANE

Acordăm importanţă serviciilor privind gestionarea forţei de muncă şi oferim soluţii complete.

FISCALITATE

Echipa noastră oferă informaţii actualizate şi consultanţa fiscală pentru optimizarea afacerii Dvs.

SERVICII CONEXE

Pentru a veni în întampinarea cerinţelor Dvs. vă oferim o varietate de servicii de suport, asistenţă şi consultanţă pentru fonduri europene şi START-UP.

Echipa MAF
si colaboratori:

✓ Contabil expert
✓ Economişti
✓ Avocaţi
✓ Consultant fiscal colaborator
✓ Consultant fonduri europene colaborator
✓ Notar
✓ Traducători

PROGRAM DE LUCRU

PROGRAM DE LUCRU

Luni – Vineri

10:00 – 18:00

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate serviciile, dar poate include și alte informații aflate în strânsa legătură cu utilizarea serviciilor solicitate. Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor și întrebarilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice. În măsura în care aveți orice îngrijorare cu privire la confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal pe care le procesăm, sau doriți să efectuați o reclamație legată de confidențialitate, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail la adresa info@mafconsulting.ro.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Prin accesarea acestui site web sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Daca nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site. Siteul nostru pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, desi se încercă pe cât posibil la publicarea lor pe site toate informațiile fie exacte.

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare. Toate informațiile conținute în acest site sunt proprietatea MAF CONSULTING & BUSINESS SERVICES SRL, care își rezerva dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fară nici o informare prealabila.

Întregul conținut al site-ului MAF CONSULTING & BUSINESS SERVICES SRL este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de MAF CONSULTING & BUSINESS SERVICES SRL. Este interzisa copierea, modificarea, afișarea, transmiterea, publicarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fară confirmarea scrisa din partea MAF CONSULTING & BUSINESS SERVICES SRL. Informațiile prezente pe MAF CONSULTING & BUSINESS SERVICES SRL sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit.

Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii MAF CONSULTING & BUSINESS SERVICES SRL pentru folosință dumneavoastră personala, fară intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul MAF CONSULTING & BUSINESS SERVICES SRL nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fară consimtamântul explicit al reprezentanților MAF CONSULTING & BUSINESS SERVICES SRL.

Conținutul paginii web MAF CONSULTING & BUSINESS SERVICES SRL, a informațiilor și a altor materiale prezentate nu reprezintă o consultație juridica în sensul Legii nr. 51/1995. Orice persoana care dorește încheie un contract pentru unul din serviciile sau prezentate în site este rugata contacteze MAF CONSULTING & BUSINESS SERVICES SRL prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului în cauza cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și a altor informații.

GDPR

Conform cerințelor Regulamentului General privind Protecția Datelor nr. 679/2016 al U.E. denumit în continuare “Regulament” pentru protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, MAF CONSULTING & BUSINESS SERVICES SRL administrează în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, în contextul vizitării site-ului și trimiterea datelor prin formularul de contact.

Prin prin continuarea utilizării site-ului și serviciilor noastre, sunteți de acord cu această Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal. Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării rugam ne contactati prin intermediul secțiunii Contact din site.

Start Chat
Buna ziua,
Cum te putem ajuta?